بررسی دولت پزشکیان تا امروز

۱. انتصاب برخی افراد در حلقه های میانی دولت که کارنامه و سابقه ی خوبی ندارند. تاثیر این افراد در تصمیم گیری های کلان صفر است ولی این پالس رو به جامعه میدهد که در این نظام میشود علیه او کار کرد و بعد با تغییر چهره مسئول شد. این موارد اندک است ولی باید دقت شود. ( درکنار این نقد برای اولین بار در دولتی که توسط اصلاح طلبان رای آورده از نیروهای انقلابی در حلقه ی اول دولت استفاده شده است، مثل وزیرکشور ، برخی وزرا و استاندارها و… که این قدم مهمی است و بخاطر همین اصلاح طلبان افراطی بارها به او حمله کردند)

۲. انتصاب داماد به عنوان مسئول در دولت ؛ من معتقدم این کار خطاست گرچه متاسفانه فرهنگ معمول بین ایرانی ها است و جناح های مختلف و حتی برخی بیوت علما این کار رو میکنند ولی این کار از نظر من خطاست و آسیب های مختلفی دارد و عزیزان باید چندنفر مورد اعتماد غیر از بستگان خود داشته باشند یا درگیر شدن دولت برای حل مساله ی ظریف واقعا خنده دار است، نباید دولت بین این همه مشکلات درگیر شخصی شود که کارنامه ی موفق در دولت روحانی نداشته است، همچنانچه تخریب ظریف توسط سوپرانقلابی ها خطاست، قهرمان سازی از ظریف هم خطاست و او‌یک مسئول معمولی مثل صدها مسئول دیگر است.

۳. گرانی نان تا سکه و دلار و خودرو و عدم توضیح درست از طرف دولت و گردن نگرفتن گرانی ؛ این مشکل هم همیشه بوده و مثل همیشه محکوم است، متاسفانه همه ی دولت ها مشکلات را توجیه میکنند و نوعا گردن دولت قبلی میندازن درحالیکه قبل انتخابات با اطلاع از وضعیت کشور میگویند میشود ولی در همه دولت ها گرانی های متعدد رو شاهد بودیم که مقصر اصلی دولت مستقر است و بقیه ی حرفها ماله کشی و توجیه است.

۴. عدم توجه پزشکیان به برخی از حرفهایی که میزند؛ او باید بداند کلمه به کلمه حرفهایش ، میتونه برای کشور مفید یا مضر باشد. به عنوان مثال هم جمله ی روحانی که گفت آمریکا کدخدا است ، خطا بود و دشمن میفهمد تو در مقام ضعفی هم سخن احمدی نژاد که گفت آنقدر قطعنامه بدهند تا قطعنامه دانشان پاره شود، خطا و جوگیری بود و همه میدانیم تحریم و صدور قطعنامه چه خسارت هایی برای مردم دارد.

۵. نداشتن راهبرد مشخص در اقتصاد و فرهنگ ؛ این اشکال به دولت های قبل هم وارد است و همه ی دولت ها کم و بیش دچار این مشکل بودند، هیچ راهبرد مشخصی عملا وجود ندارد و انگار تصمیمات لحظه ای است و این برای زندگی مردم خوب نیست. مردم باید بدانند تا ۴ سال بعد برنامه ی دولت چیه تا برای زندگی خود برنامه ریزی کنند نه اینکه مثل همیشه بگویند نگران نباشید ولی عملا شب بخوابی و صبح یه چیزی گرون شود. باید با برنامه و راهبرد مشخص ، بدانیم داریم به کجا میریم و داستان چیه ولی هیچوقت چنین حسی رو ما نداشتیم تا جاییکه تخمین قیمت ها به یک شغل تبدیل شده و این بخاطر عدم برنامه و راهبرد مشخص است.

۶. پزشکیان باید اعلام کند، دنبال وفاق ملی بین اکثریت مردم ایران هستیم ولی با افراطی های گروههای مختلف که اقلیت محض هستند برخورد میکنیم و فضای کشور نباید توسط افراطی های اصلاح طلب تا انقلابی ملتهب شود وگرنه اعصاب مردم بین این دعواها داغون خواهد شد، از نقد و پیشنهاد باید استقبال شود ولی چه طرفداران افراطی دولت که ۲۴ ساعت کارشان تخریب جلیلی است چه مخالفین افراطی که ۲۴ ساعت دارن پزشکیان را تخریب میکنند باید با هماهنگی با سیستم قضایی برخورد جدی و‌ رسانه ای شود‌ و تاکید شود که خط قرمز دولت ، افراطی گری است.

امید است دولت بتواند به برنامه ی درست برسد و زندگی مردم‌بهتر شود وگرنه در چشم مردم به عاقبت دولت های قبل دچار میشوند که یکی یکی دیدیم گرچه طرفدارنش تا ابد الکی تشویقش کنند.

یاعلی

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *